Web Analytics Made Easy - Statcounter

منصوری گفت:مقرر شده مشاوری ذیصلاح با تایید شرکت آب منطقه‌ای تعیین شود و به طور دقیق و کارشناسی به بررسی تاثیر اکتشاف و فعالیت معدن سنگ آهن همیجان بپردازند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ جواد منصوری در گفتگو با خبرنگار یزدرسا، در خصوص مباحثی که در خصوص پروانه اکتشاف معدن سنگ آهن روستای همیجان به وجود آمده است، گفت: مرجع صدور پروانه اکتشاف معادن سازمان صنعت معدن تجارت است و صدور پروانه اکتشاف سنگ معدن همیجان به نام شرکت آریا جنوب ایرانیان بدون استعلام از شرکت آب منطقه‌ای انجام شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: برای اولین بار مطرح شدن موضوع این معدن در شرکت آب منطقه‌ای به سال 93 برمی‌گردد که فرمانداری بهاباد در مورد خصوص معدن با توجه به موضوعات مطرح شده  استعلام و درخواست کارشناس برای تعیین دبی منابع آبی و خسارت‌های ناشی از فعالیت این معدن می‌کند و گروه‌های گشت و بازرسی شرکت نیز متوجه فعالیت این معدن شده بودند.

معاون حفاظت و بهره‌برداری شرکت آب منطقه‌ای استان یزد عنوان کرد: محدوه اکتشاف معدن وسعت زیادی داشته و شرکت آب منطقه‌ای در آن زمان با توجه به قرار گیری 35 چشمه و قنات در آن محدوده و جهت رعایت حریم کیفی و کمی این منابع آبی اکتشاف معدن همیجان را مردود دانسته است، این معدن در سه محدوه مطالعاتی دشت ممنوعه بهاباد، دشت ممنوعه بافق و دشت ممنوعه شیطور قرار گرفته و آب منطقه‌ای قبلا طی مکاتبات اداری نظر و مخالفت خود را نسبت به فعالیت این معدن اعلام کرده است.

منصوری افزود: از آنجا که چشمه‌ها و قنوات متعددی داخل محدوه اکتشاف معدن وجود دارد باید حریم کیفی و کمی این منابع آبی رعایت شود و با توجه به اینکه برداشت سنگ آهن قرار است از این معدن اتفاق بیفتد جدا از بحث کمیت، بحث کیفیت منابع آبی نیز اهمیت خاصی دارد و برداشت از این معدن ممکن ای بر کیفیت منابع آبی تاثیرگذار باشد.

وی گفت: با توجه به موضوعاتی که اخیرا مطرح شده است جلسه ای برگزار شده و مقرر شده مشاوری ذی صلاح با تایید شرکت آب منطقه‌ای در این زمینه تعیین شود و به صورت دقیق و کارشناسی به بررسی تاثیر اکتشاف و فعالیت معدن سنگ آهن در این روستا بپردازند.

منصوری اضافه کرد: به غیر از بحث کمی منابع آبی موجود در محدوده اکتشافی معدن روستای همیجان، حفاظت کیفی این منبع نیز اهمیت بالایی برخوردار است که در انتخاب مشاور و اقدامات بعدی این موضوعات مد نظر قرار گرفته است، اکتشاف و بهره‌برداری از معادن باید با رعایت تمامی ملاحظات و جوانب زیست محیطی، منابع آبی، گردشگری و ... باشد و سپس بهترین تصمیم در بهره‌بردای معادن یا هر منبع طبیعی دیگر گرفته شود.

وی تصریح کرد: از آنجا که مرجع صدور پروانه اکتشاف، سازمان صنعت معدن تجارت استان است از همان سازمان نیز باید سوال شود که چرا در مورد صدور پروانه اکتشاف معدن همیجان از آب منطقه‌ای استعلام نشده است و وضعیت اعتبار این پروانه نیز باید از سازمان صمت جویا شد و باید در نظر داشت که مرجع ابطال پروانه اکتشاف معدن نیز قاعدتا شرکت آب منطقه‌ای نیست.

معاون حفاظت و بهره‌برداری شرکت آب منطقه‌ای استان یزد گفت: چنانچه سازمان صمت قبل از صدور پروانه اکتشاف معدن از آب منطقه‌ای در خصوص محدوده اکتشافی معدن استعلام کند این شرکت با انجام کارشناسی نظر خود در این زمینه را اعلام می‌کند که می‌تواند موافق باشد، یا اینکه با کل محدوده و یا بخشی از آن مخالفت کند، چنانچه پس از بررسی‌های کارشناسی آب منطقه‌ای با محدوده، مخالفت داشته باشد منجر به صدور پروانه نخواهد شد و یا اینکه آب منطقه‌ای با بررسی‌های کارشناسی می‌تواند با بخشی از محدوده اکتشافی مخالفت ‌کند که باید آن بخش از محدوده کسر شود.

 

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: پروانه اکتشاف معدن صدور پروانه اکتشاف شرکت آب منطقه ای معدن همیجان منابع آبی سنگ آهن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۸۴۶۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالیت۱۶ محدوده معدنی در مجتمع سنگان خواف

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما،  مرکز خراسان رضوی،رسولیان مدیر مجتمع سنگ آهن سنگان خواف گفت: برنامه و راهبردی عملیاتی اکتشاف مجتمع سنگ آهن خواف در فروردین ماه جاری ۵۰۰ متر حفاری بود در حالی که با تلاش دست اندرکاران و فعالان این بخش یک هزار و ۱۳۶ متر حفاری اکتشافی انجام شد.

وی افزود: میزان استخراج سنگ آهن در منطقه سنگان خواف هم طی همین مدت با افزایش ۱۱۵ درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل به یک میلیون و ۷۲۸ هزار و ۹۸۱ تن رسید.

مدیر مجتمع سنگ آهن سنگان خواف گفت: دانه بندی سنگ آهن در فروردین ماه سالجاری هم در این منطقه ۲۳۴ درصد رشد نشان می‌دهد.

رسولیان تکمیل و توسعه زنجیره‌های تولید سنگ آهن به عنوان نیاز مهم منطقه را رویکرد مهم مجتمع سنگ آهن سنگان خواف ذکر کرد و افزود: با توجه به هزینه بالای حمل و نقل و از طرفی نیاز‌های کشور و کشور‌های همسایه، تکمیل زنجیره تولید در زمینه‌های مختلف شامل کنسانتره سنگ آهن، آهن اسفنجی و فولاد پیگیری می‌شود.

وی گفت: با تشکیل کمیته فولاد در استان خراسان رضوی از ظرفیت‌های بخش خصوصی و سرمایه گذاران در زمینه سرمایه گذاری زنجیره تولید در منطقه سنگان استقبال و از ظرفیت‌های آنها بیشتر استفاده می‌شود.

وی گفت: با توجه به احداث واحد تولید کنسانتره در حال احداث با ظرفیت بیش از چهار میلیون تن در نیشابور و منطقه سنگان خواف و از طرفی وجود پتانسیل‌هایی مانند انرژی خورشیدی و انرژی بادی در خواف، توسعه کمی و کیفی زنجیره تولید در منطقه سنگان این شهرستان از اهمیت زیادی برخوردار است

مدیر مجتمع سنگ آهن سنگان خواف گفت: در راهبرد‌های کلان این مجتمع در کنار توسعه زنجیره تولید به سرمایه گذاری در بخش‌های مختلف حمل و نقل ریلی و زمینی و انرژی خورشیدی و بادی به سایر بخش‌ها مانند صنایع دستی و گردشگری هم توجه می‌شود به گونه‌ای که اگر زمانی فعالیت‌های معدنی منطقه برای مدتی تعطیل شوند سایر بخش‌ها همچنان فعالیت لازم داشته و در رونق اقتصادی منطقه نقش آفرین باشند.

وی افزود: توسعه سنگ شکن‌ها به عنوان راهبرد مهم دیگر در جهت توسعه و رونق اشتغال در منطقه مورد توجه مدیریت مجتمع سنگ آهن سنگان خواف قرار دارد.

رسولیان توسعه و تکمیل اکتشافات معدنی جدید را دیگر رویکرد‌ها و اهداف مجتمع سنگ آهن سنگان خواف برشمرد و گفت: ۱۶ محدوده معدنی در این مجتمع فعال است و با ۱۹ محدوده معدنی که به تازگی ابلاغ شده به ۳۵ محدوده افزایش یافت.

 

دیگر خبرها

  • کنترل چاه‌های کشاورزی بهترین راهکار تعادل در مصرف آب
  • از حضور چشمگیر دانش‌بنیان‌ها و پارک‌های فناوری تا اکتشاف و تولید در بیست و هشتمین نمایشگاه بین‌المللی نفت
  • مهلت مزایده عمومی ۲۸۹ معدن آذربایجان غربی تمدید شد
  • فعالیت۱۶ محدوده معدنی در مجتمع سنگان خواف
  • تمدید مهلت مزایده عمومی ۲۸۹ معدن آذربایجان غربی
  • آزاد سازی اراضی ملی در منطقه بابلکنار شهرستان بابل
  • صدور مجوز واردات ۲ هزار دستگاه اتوبوس برون شهری دست دوم
  • حذف پروانه کسب های کاغذی از ۵۰۰ هزارتا عبور کرد
  • هفت خان مشکلات پیش روی اراضی هفت آسیاب سنندج
  • صدور پروانه چرا برای ۶۰۰ هزار واحد دامی در همدان